perjantai 27. marraskuuta 2015

Jouluisia asetelmia tuvassa

Pikkujoulun kunniaksi muutama kuva tuvan tunnelmista. Viime viikonloppuna siivoilin mökkiä jo joulukuntoon. Seuraavan kerran menemme sinne vasta jouluviikolla. Silloin sinne on mukava mennä suoraan joulutunnelmaan.
Koristeiden ei tarvitse olla niin tonttumaisia. Tällä kertaa pöydän asetelmaksi laitoin lasipurkkiin kuivatut, punaiset chilit. Eikö olekin ihan joulumainen? Lisäksi laitoin jouluiset servietit vanhaan työkalupakkiin ja tarjottimelle ylimääräiset lahjapakettien nyörit.
Asetelman yläpuolella olevaan renginkaappiin laitoin muutaman punakuvioisen peltirasian, joihin kätketään piparit, tortut, pähkinät ja namuset.








10 kommenttia:

  1. Tunnelmallista pikkujoulua sinulle <3

    - Ronja -

    http://ronjanvalokuvat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kauniita, mukavia juttuja. Pienilläkin jutuilla saa jouluista tunnelmaa. Ja on se punainen joulun väri. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, se on se punainen. Suosin jouluna tummaa punaista. Joskus aiempina vuosina käytin valkoisia koristeita, mutta kyllä maalaismökkiin punainen paremmin sopii, kunhan sitä ei ole liikaa.

      Poista
  3. Tuon chili-idean nappaan heti matkaani!
    Tuliset paprikat lasipurkissa näyttävät kerrassaan ihastuttavilta.

    Oikein ihanaa ensimmäisen adventin iltaa <3

    VastaaPoista
  4. Ihania jouluisia tunnelmia! Punainen on täällä lempiväri ja rasiahullukin olen, joten kyllä silmä lepää. <3 Mukavaa alkanutta viikkoa Mummu <3

    VastaaPoista