sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Talvi kaupungissa

Kävin tänä aamuna sunnuntaikävelyllä kaupungilla. Aivan upea ilma, aurinkokin jo pilkisti ja kaikkialla keskellä kaupunkiakin lähes koskematonta, pehmeää ja puhdasta lunta. Ei missään loskaa ja likaisen harmaata lumikasaa. Uskomattoman kaunista eikä pakkastakaan liikaa.
Paluumatkalla muutkin kävelijät, jouksijat, koirien ulkoiluttajat, pulkkailijat  tulivat sankoin joukoin vastaan. Niin ja yksi hiihtäjä !













17 kommenttia:

  1. Talvinen, puhdas valkoinen luonto on niin kaunis! Hienoja yksityiskohtia olet kuvannut. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Nyt on niin kaunista, että henkeä salpaa. Talvea parhaimmillaan. Aivan upea tuo vaaleanpunainen taivas. <3 Mukavaa iltaa <3

    VastaaPoista
  3. Totta, nyt on niin puhtoisen valkoista, ettei se enää tästä valkoisemmaksi voi mennä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mutta vähän on pessimistinen olo. Enpä usko sen kovin kauan näin vitivalkoista olevan. Nautitaan kuitenkin tästä hetkestä.

      Poista
  4. Ensimmäistä kertaa blogissasi (Hakulan Teijan kautta tänne löysin) ja ihastuin heti!
    Kauniita kuvia ja mukavia postauksia - jään lukemaan :)

    Terv. Marianna Vuonon kimallus -blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianna ja tervetuloa mukaan! Kävin blogissasi, eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä liitynkö lukijaksesi. Upea maa tuo Norja, suosikkejani, joten tottakai liityin.

      Poista
  5. Hei! Nyt tuli tunkua Muonamiehen mökkiin. Minäkin kävin katsomassa Teijan kiiltäviä hiuksia ja blogisi sieltä löysin. Ja ihania kuvia Turusta. Ihastuin! Olen kolmannen polven turkulainen. Lukijaksi ryhdyin.
    Tervetuloa kurkkaamaan blogiini Tuula's life. Turkua sielläkin :)
    Ihanaa talviviikkoa toivottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, tervetuloa mukaan Tuula ! Kävin samalla liittymässä sinunkin blogiisi. Terkkuja aktiiviselle mainostajalleni, Teijalle!

      Poista
    2. Olen iloinen, että liityit mukaan. Sellainen vain, että liityit vanhaan blogiini (Tuulian tarinoita) Uusi blogini on Tuula's life ja se päivittyy :) Käytkö vaihtamassa, kiitos. Tuo vanha ei päivity enää. Kiitos paljon Sinulle!
      Kivaa tiistaita!

      Poista
    3. Kiitos, kun korjasit. Nyt olen liittynyt myös nykyiseen blogiisi!

      Poista
  6. Talven kauniita taikahetkiä!
    Puuterista lunta ja kaunista on!
    Ihanaa pakkasviikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Mukavia talvisia tunnelmakuvia...Paitsi, että mökkisi on hyvin samankaltainen oman torppani kanssa, näyt kulkevan samoja polkuja kaupungissakin... Ehkäpä joku päivä ollaan kävelty jokirannassa vastaankin! Terveisin Maria P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä olemmekin tavanneet. Minulla on tapana tehdä tässä jokirannassa kävelylenkkejä talvisaikaan, kun olemme kaupungissa, lähes joka päivä.

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista